Hívjon minket! +36 30 837 2002

Rólunk

Szakértő csapatunk egyénre szabott jogi szolgáltatást kínál Önnek. Hiszünk abban, hogy ha elérhetőek és gyorsak vagyunk, akkor hatékony jogi támogatást tudunk nyújtani Önnek. Az Iroda fő profilja a gazdasági bűncselekmények, azon belül a költségvetési csalás, valamint adó-, és vámügyek és gazdasági jog. Az Iroda a magyarországi ERNST & YOUNG Tanácsadó Kft. szerződéses partnere a költségvetés elleni bűncselekmények területén. Mára dr. Horváth Lórántot és kollégáit a gazdasági és költségvetés elleni bűncselekmények szakterületén az első öt ügyvédi iroda között tartják számon Magyarországon.

Célunk, hogy ügyfeleinknek ne csak jogi területen nyújtsunk magas színvonalú szolgáltatást, hanem gyorsak és állandóan elérhetőek legyünk, ezért az amerikai CLIO ügyvédi szoftverrel dolgozunk, amely mindennapi munkánk támogatása mellett a biztonságos és gyors kommunikációt tesz lehetővé partnereinkkel. A rendszeren keresztül Ön bármikor ellenőrizheti ügye állapotát, költségeit, történéseit és a keletkezett dokumentumokat. Fontos, hogy a rendszer védett kommunikációs csatornát biztosít Önnek, mert az ügyvédi tevékenység a bizalomra épül.

 

Szakértelem és felelősségvállalás

Miért válasszon bennünket?

Szakértelem és felelősségvállalás

Úgy gondoljuk, hogy az élet két területen produkál számunkra leginkább megoldhatatlan problémákat: az egyik az egészségügy, a másik pedig a jog. Mindkettőben szükségünk van hozzáértő segítségre, aki kívülállóként, elfogulatlanul és bizalmasan kezeli az ügyünket. Ha időben felismeri a jogi problémáját és segítséget kér, sokkal nagyobb eséllyel tudja majd megoldani azt. Keressen minket, felvesszük a tényállást és bekérjük Öntől a kapcsolódó ügyiratokat. Rövid úton feldolgozzuk az ügyét és megadjuk a lehetséges megoldási irányokat. A CLIO ügyvédi szoftveren tartjuk a kapcsolatot Önnel, amelyen Ön akár mobiltelefonján keresztül is nyomon követheti az ügyének aktuális helyzetét.

Miért válasszon bennünket?

Gyorsaság és rugalmasság

Mivel nekünk az Ön ügye az első, legyen apró vagy jelentős, nem engedhetjük meg a késlekedést, azonnal hozzálátunk az esete feldolgozásához. A jogi problémák megoldásakor Ön azt várja el tőlünk, hogy minél gyorsabban tegyünk lépéseket. Ehhez szükségünk van az Ön tevékeny részvételére, információira és a gyors, pontos kommunikációra. Hiszünk abban, hogy a hatékony és gyors beavatkozás további komolyabb gondokat képes megelőzni, ezért a lehető legrövidebb időn belül képesek vagyunk reagálni az ügyére. Nincsenek kapacitás problémáink, ügyvédeink folyamatos készenlétben állnak, hogy segítsenek Önnek. A CLIO ügyvédi szoftverünkkel egységesen dolgozzuk fel a problémákat, amelynek minden fázisát nyomon követheti akár a mobiltelefonján is.
Gyorsaság és rugalmasság
Elérhetőség és érthető kommunikáció

Miért válasszon bennünket?

Elérhetőség és érthető kommunikáció

Számunkra központi kérdés, hogy azonnal az Ön rendelkezésre álljunk. Érthetően elmagyarázzuk a jogi okfejtéseket, őszintén feltárjuk a valóságot, valamint reálisan értékeljük a helyzetét. Felmérések alapján az ügyfelek az esetek többségében az ügyvédek pontatlanságára és az elérhetetlenségére panaszkodnak. Az ügyvéd és az orvos bizalmi szereplője a mindennapi életünknek, akiket a kritikus helyzetekben el kell tudnunk érni. Ismerjük azt az érzést, amikor a bajban tárcsázunk egy számot, de senki nem veszi fel. Az ügyfeleink számára a hét minden munkanapján 24 órában, hétvégén pedig ügyeletben rendelkezésre állunk, központi mobiltelefonunkat minden esetben felvesszük vagy 1 órán belül visszahívjuk Önt. Amennyiben a CLIO ügyvédi szoftveren keresztül üzen nekünk, kollégánk bárhol van, azonnal képes válaszolni a kérdéseire. Értékrendünk szerint az őszinte és világos beszéd az alapja a valós problémakezelésnek, ezért minden helyzetben érthető és egyenes válaszokat adunk, valamint reális helyzetértékeléssel szolgálunk Önnek.