dr. Horváth Lóránt Ügyvédi Iroda logo

Keressen bennünket! +36 30 837 2002

Rólunk

Kik vagyunk?

Rólunk

Mi, a Horvathlawyers munkatársai közel egy évtizedes gazdasági büntetőjogi tapasztalattal rendelkezünk, és ezen belül is kiemelten a költségvetési csalásra fókuszálunk. Sokan közülünk volt ügyészek, bírák és közigazgatási alkalmazottak voltak. Kulcsfontosságú számunkra, hogy az ügyfeleinknek kimagasló szakmai támogatást nyújtsunk, megfelelő felelősségvállalás mellett, ezért Irodánk 100 millió Forintos ügyenkénti felelősségbiztosítással rendelkezik. Ügyvédeink teljes elhivatottsággal, tudásuk teljében képviselik Önt, maradéktalanul betartva ügyvédi titoktartásra és az ügyvédi függetlenségre vonatkozó szabályokat, amelyek az ügyvédi hivatás alappillérei.

Magyarországon elsőként építettünk fel egy olyan gazdasági büntetőjogra szakosodott Ügyvédi Irodát, amely a NAV Regionális Bűnügyi Igazgatóságaihoz igazodva, Budapesti központtal van jelen az ország 7 pontján, így Kecskeméten, Szegeden, Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Székesfehérváron és Pécsett. Egységes megjelenésünkkel és a válogatott szakembereinkkel, továbbá a központi szakmai irányításunkkal garantáljuk, hogy legyen az ügye bárhol az országban, mi képesek vagyunk mindenhol ugyanazt a minőségi védelmet nyújtani Önnek.

Adójogi partnereink a VÁMOSI-NAGY ERNST&YOUNG Ügyvédi Iroda, az ERNST&YOUNG Tanácsadó Kft., a WOLF THEISS Faludi Erős Ügyvédi Iroda és a JALSOVSZKY Ügyvédi Iroda.

Célunk, hogy gyorsak, állandóan elérhetőek, rugalmasak és érthetőek legyünk, ezért az amerikai CLIO ügyvédi szoftverrel dolgozunk, amely mindennapi munkánk támogatása mellett a biztonságos és gyors kommunikációt tesz lehetővé partnereinkkel. A rendszeren keresztül, akár mobiltelefonján is, Ön bármikor ellenőrizheti ügye állapotát, költségeit, történéseit és a keletkezett dokumentumokat. Fontos, hogy a rendszereink védett kommunikációs csatornát biztosítanak, mivel a védői tevékenység az Ön bizalomára épül.

Miért válasszon bennünket?

 
Szakértelem és felelősségvállalás

Úgy gondoljuk, hogy az élet két területen produkál számunkra leginkább megoldhatatlan problémákat: az egyik az egészségügy, a másik pedig a jog. Mindkettőben szükségünk van hozzáértő segítségre, aki kívülállóként, elfogulatlanul és bizalmasan kezeli az ügyünket. Ha időben felismeri a jogi problémáját és segítséget kér, sokkal nagyobb eséllyel tudja majd megoldani azt. Keressen minket, felvesszük a tényállást és bekérjük Öntől a kapcsolódó ügyiratokat. Rövid úton feldolgozzuk az ügyét és megadjuk a lehetséges megoldási irányokat. A CLIO ügyvédi szoftveren tartjuk a kapcsolatot Önnel, amelyen Ön akár mobiltelefonján keresztül is nyomon követheti az ügyének aktuális helyzetét.

 
Gyorsaság és rugalmasság

Mivel nekünk az Ön ügye az első, legyen apró vagy jelentős, nem engedhetjük meg a késlekedést, azonnal hozzálátunk az esete feldolgozásához. A jogi problémák megoldásakor Ön azt várja el tőlünk, hogy minél gyorsabban tegyünk lépéseket. Ehhez szükségünk van az Ön tevékeny részvételére, információira és a gyors, pontos kommunikációra. Hiszünk abban, hogy a hatékony és gyors beavatkozás további komolyabb gondokat képes megelőzni, ezért a lehető legrövidebb időn belül képesek vagyunk reagálni az ügyére. Nincsenek kapacitás problémáink, ügyvédeink folyamatos készenlétben állnak, hogy segítsenek Önnek. A CLIO ügyvédi szoftverünkkel egységesen dolgozzuk fel a problémákat, amelynek minden fázisát nyomon követheti akár a mobiltelefonján is.

 
Elérhetőség és érthető kommunikáció

Számunkra központi kérdés, hogy azonnal az Ön rendelkezésre álljunk. Érthetően elmagyarázzuk a jogi okfejtéseket, őszintén feltárjuk a valóságot, valamint reálisan értékeljük a helyzetét. Felmérések alapján az ügyfelek az esetek többségében az ügyvédek pontatlanságára és az elérhetetlenségére panaszkodnak. Az ügyvéd és az orvos bizalmi szereplője a mindennapi életünknek, akiket a kritikus helyzetekben el kell tudnunk érni. Ismerjük azt az érzést, amikor a bajban tárcsázunk egy számot, de senki nem veszi fel. Az ügyfeleink számára a hét minden munkanapján 24 órában, hétvégén pedig ügyeletben rendelkezésre állunk, központi mobiltelefonunkat minden esetben felvesszük vagy 1 órán belül visszahívjuk Önt. Amennyiben a CLIO ügyvédi szoftveren keresztül üzen nekünk, kollégánk bárhol van, azonnal képes válaszolni a kérdéseire. Értékrendünk szerint az őszinte és világos beszéd az alapja a valós problémakezelésnek, ezért minden helyzetben érthető és egyenes válaszokat adunk, valamint reális helyzetértékeléssel szolgálunk Önnek.

Ügyfeleink

Rólunk mondták

Hosszú évek óta dolgozom együtt dr. Horváth Lóránt ügyvéd úrral. Milyennek ismertem meg őt a munka-kapcsolatunk során? Szakmailag alapos, emberileg megbízható és – igen tisztességes! Mi kell ennél több, ha egy ügyvédről van szó?

Friderikusz Sándor

televíziós személyiség

Horváth Lóránt az egyetlen ügyvéd az ismerettségi és baráti körömben, aki egyszerre tehetséges és szorgalmas. Az egyetlen, aki mindent pontosan fogalmaz, mindent átgondol, empatikus, bátor, magabiztos, végtelenül precíz és talán, ami a legfontosabb elképesztően higgadt. A televízió műsoromban, gyakran kérjük fel szakértőnek. A háttéranyagai, amelyeket kérés nélkül kapunk tőle a gerince a filmeknek. Nem fél kimondani a lényeget. Mint magánember is gyakran kérek tőle tanácsot. Mondják, hogy a bajban ismerszik meg a barát. Szerintem a bajban ismerszik meg az ügyvéd is. Lórántra lehet számítani.

Sváby András

Heti Napló, ATV

A Magyar Sí Szövetség dr. Horváth Lóránt, ügyvéd urat egy nagyon válságos időszakban kereste meg. Az iroda napi szinten a szövetség rendelkezésére állt, kérés/kérdés esetén kevesebb mint 24 órán belül megkaptuk a jogi megoldásokat. De az Iroda nem csak jogi megoldásokkal áll a rendelkezésünkre, hanem szükség esetén könyvelési, adózási vagy munkaköri problémák megoldásában is segítséget nyújt. dr. Horváth Lóránt megbízható, gyors és ami a legfontosabb, hatékonyan dolgozik!

Miklós Edit

a Magyar Síszövetség korábbi elnöke

Mit vár el az ember, ha egy ügyvédi irodát kell felkeresnie? Hozzáértést, figyelmet, jó ötleteket, megbízhatóságot, rugalmasságot, valamint barátságos-kellemes személyi kapcsolatot. Én mindezt megkaptam dr. Horváth Lóránt úrtól és munkatársaitól. Nem mellékesen, a nyakamba varrt pert is megnyertük. Remélem, a közeljövőben nem kell ismét hozzájuk fordulnom, de akinek valami zűrös ügye van, ajánlom, hogy őket keresse fel.

Szilágyi János

újságíró

Dr. Horváth Lóránt évek óta nagy sikerrel hirdet meg fakultatív órát az ELTE Jogi karán. Sikerének titka a komoly követelmény, a hasznos tudás és készségfejlesztés, valamint személyének hitelessége. Azon kevés ügyvédek közé tartozik, akik nem pusztán elmélyülten ismerik szakterületüket, hanem elkötelezettek a jogrendszer szakmai alapjai, a jogalkalmazás minősége és nem utolsó sorban a jogállami értékek fejlesztése iránt. Munkájának tapasztalatait és szakmai tudását önzetlenül osztja meg hallgatóinkkal és így osztozik a jogászképzés legnagyobb felelősségében: az ügyfelek magas szintű szolgálata és a jogállami, humánus működésmód terjesztésében. A tanulók és a tanszék tapasztalatai szerint Horváth Lóránt ismeretei, készségei és attitűdjei az ügyvédi, jogászi szakterületen messze túl mutatnak, így példát szolgáltatnak a modern jogászat magas szintű és etikus művelésére, amelyre múlhatatlan szükség van Magyarországon és Európában.

dr. Fleck Zoltán

tanszékvezető egyetemi tanár, ELTE Jogtudományi kar

Dr. Horváth Lóránt barátommal hosszú évekre visszatekintő kapcsolatot ápolunk, ami a 2017. évtől szoros szakmai kapcsolattá nőtte ki magát. Ügyvédi irodájával más jogágak mellett elsősorban a polgári-, cég-, adó-, társasági jog területein támogatja cégcsoportunk tevékenységét. Az eltelt időben tanúbizonyságát adta, hogy nem csak a perszonális kapcsolataiban, de a szakmai vállalásaiban is megbízható, nagy tapasztalatú és nagy tudású ember. Kollégáival kapcsolatban is csak hasonló pozitív megállapításokat tudok tenni. A rájuk bízott feladatokat széleskörű szakmai ismereteik és tapasztalataik birtokában, rugalmas hozzáállással és tiszta, világos kommunikáció keretei között teljesítették és teljesítik mind a mai napig a folyamatos elérhetőség biztosítása mellett. A fenti ismérvek alapján jó szívvel tudom ajánlani Lórántot és csapatát leendő megbízóinak.

Lasz György

Inkal Zrt.

Dr. Horváth Lóránt szakmai tudása a gyakorlatiasság és a tudományosság tökéletes arányú elegye, mely által egy adott ügyet a lehető legegyszerűbben és a témára vonatkozó paragrafusokban foglaltak teljes körű ismeretével felvértezve közelíti meg.

Horváth Zoltán

Hori-Zone Solutions, alapító, ügyvezető

Maximális bizalom, hosszú évek tapasztalata alapján: gyors, pontos, nem hibázik és mindig érhetően magyaráz. Kivételes, és kimagaslóan szakszerű.

Schindler Endre

Lupa Beach

Több mint 2 éves munkatapasztalatunk során, irodájuk és munkatársaik nagy szakértelemmel és felelősségvállalással látták el feladataikat. Munkájukra jellemző volt a gyorsaság és a rugalmasság, a feladatok elvégzése során mindig elérhetőek voltak. Jellemző volt a kreatív, ügyfélközpontú gondolkodás és az érthető kommunikáció. dr. Horváth Lóránttal személyesen is kiemelkedően jó tapasztalataink voltak, lényeglátása, színvonalas szakmai felkészültsége, tapasztalata. Többnyelvű magas szintű ismerete nagy segítséget jelentett számunkra a közös munkában, a személyes kommunikáció magabiztos és barátságos módja, megnyugtató volt számunkra.

Cégény Anikó

ügyvezető, Schmidt Ügyviteli Kft.