Hívjon minket! +36 30 837 2002

Rólunk mondták

Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor

televíziós
"Alig valamivel több, mint két éve dolgozom együtt dr. Horváth Lóránt ügyvéd úrral. Milyennek ismertem meg őt a munka-kapcsolatunk során? Szakmailag alapos, emberileg megbízható és – igen tisztességes! Mi kell ennél több, ha egy ügyvédről van szó?"
Szilágyi János

Szilágyi János

újságíró
"Mit vár el az ember, ha egy ügyvédi irodát kell felkeresnie? Hozzáértést, figyelmet, jó ötleteket, megbízhatóságot, rugalmasságot, valamint barátságos-kellemes személyi kapcsolatot. Én mindezt megkaptam dr. Horváth Lóránt úrtól és munkatársaitól. Nem mellékesen, a nyakamba varrt pert is megnyertük. Remélem, a közeljövőben nem kell ismét hozzájuk fordulnom, de akinek valami zűrös ügye van, ajánlom, hogy őket keresse fel."
Sváby András

Sváby András

Heti Napló, ATV
"Horváth Lóránt az egyetlen ügyvéd az ismerettségi és baráti körömben, aki egyszerre tehetséges és szorgalmas. Az egyetlen, aki mindent pontosan fogalmaz, mindent átgondol, empatikus, bátor, magabiztos, végtelenül precíz és talán, ami a legfontosabb elképesztően higgadt. A televízió műsoromban, gyakran kérjük fel szakértőnek. A háttéranyagai, amelyeket kérés nélkül kapunk tőle a gerince a filmeknek. Nem fél kimondani a lényeget. Mint magánember is gyakran kérek tőle tanácsot. Mondják, hogy a bajban ismerszik meg a barát. Szerintem a bajban ismerszik meg az ügyvéd is. Lórántra lehet számítani."
Miklós Edit

Miklós Edit

a Magyar Síszövetség elnöke, olimpikon és világkupa 3. helyezett sielő
"A Magyar Sí Szövetség dr. Horváth Lóránt, ügyvéd urat egy nagyon válságos időszakban kereste meg. Az iroda napi szinten a szövetség rendelkezésére állt, kérés/kérdés esetén kevesebb mint 24 órán belül megkaptuk a jogi megoldásokat. De az Iroda nem csak jogi megoldásokkal áll a rendelkezésünkre, hanem szükség esetén könyvelési, adózási vagy munkaköri problémák megoldásában is segítséget nyújt. dr. Horváth Lóránt megbízható, gyors és ami a legfontosabb, hatékonyan dolgozik!"
dr. Fleck Zoltán

dr. Fleck Zoltán

tanszékvezető egyetemi tanár, Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Állam-, és Jogtudományi Kar
"Dr. Horváth Lóránt évek óta nagy sikerrel hirdet meg fakultatív órát az ELTE Jogi karán. Sikerének titka a komoly követelmény, a hasznos tudás és készségfejlesztés, valamint személyének hitelessége. Azon kevés ügyvédek közé tartozik, akik nem pusztán elmélyülten ismerik szakterületüket, hanem elkötelezettek a jogrendszer szakmai alapjai, a jogalkalmazás minősége és nem utolsó sorban a jogállami értékek fejlesztése iránt. Munkájának tapasztalatait és szakmai tudását önzetlenül osztja meg hallgatóinkkal és így osztozik a jogászképzés legnagyobb felelősségében: az ügyfelek magas szintű szolgálata és a jogállami, humánus működésmód terjesztésében. A tanulók és a tanszék tapasztalatai szerint Horváth Lóránt ismeretei, készségei és attitűdjei az ügyvédi, jogászi szakterületen messze túl mutatnak, így példát szolgáltatnak a modern jogászat magas szintű és etikus művelésére, amelyre múlhatatlan szükség van Magyarországon és Európában."
Inkal Zrt.

Lasz György

Inkal Zrt.
"Dr. Horváth Lóránt barátommal hosszú évekre visszatekintő kapcsolatot ápolunk, ami a 2017. évtől szoros szakmai kapcsolattá nőtte ki magát. Ügyvédi irodájával más jogágak mellett elsősorban a polgári-, cég-, adó-, társasági jog területein támogatja cégcsoportunk tevékenységét. Az eltelt időben tanúbizonyságát adta, hogy nem csak a perszonális kapcsolataiban, de a szakmai vállalásaiban is megbízható, nagy tapasztalatú és nagy tudású ember. Kollégáival kapcsolatban is csak hasonló pozitív megállapításokat tudok tenni. A rájuk bízott feladatokat széleskörű szakmai ismereteik és tapasztalataik birtokában, rugalmas hozzáállással és tiszta, világos kommunikáció keretei között teljesítették és teljesítik mind a mai napig a folyamatos elérhetőség biztosítása mellett. A fenti ismérvek alapján jó szívvel tudom ajánlani Lórántot és csapatát leendő megbízóinak."

Horváth Zoltán

Hori-Zone Solutions, alapító, ügyvezető
"Dr. Horváth Lóránt szakmai tudása a gyakorlatiasság és a tudományosság tökéletes arányú elegye, mely által egy adott ügyet a lehető legegyszerűbben és a témára vonatkozó paragrafusokban foglaltak teljes körű ismeretével felvértezve közelíti meg."
Lupa Beach

Schindler Endre

Lupa Beach - Budapest tengerpartja
"Maximális bizalom, hosszú évek tapasztalata alapján: gyors, pontos, nem hibázik és mindig érhetően magyaráz. Kivételes, és kimagaslóan szakszerű."

Cégény Anikó

ügyvezető, Schmidt Ügyviteli Kft.
"Több mint 2 éves munkatapasztalatunk során, irodájuk és munkatársaik nagy szakértelemmel és felelősségvállalással látták el feladataikat. Munkájukra jellemző volt a gyorsaság és a rugalmasság, a feladatok elvégzése során mindig elérhetőek voltak. Jellemző volt a kreatív, ügyfélközpontú gondolkodás és az érthető kommunikáció. dr. Horváth Lóránttal személyesen is kiemelkedően jó tapasztalataink voltak, lényeglátása, színvonalas szakmai felkészültsége, tapasztalata. Többnyelvű magas szintű ismerete nagy segítséget jelentett számunkra a közös munkában, a személyes kommunikáció magabiztos és barátságos módja, megnyugtató volt számunkra."

dr. Vitányi Márton

cégvezető,
Inter-Metal Reycling Kft.
"4 éve vagyunk kapcsolatban az ügyvédi irodával. Dr. Hajós Attila szaktudását szeretném kiemelni, akivel havi szinten dolgozunk fémkereskedelmi ügyekben. Merem mondani, hogy Attila a fémkereskedelmi szabályozás talán legjobb hazai szakértője, aki egyszerre látja az ügyeket az ügyfél és a NAV szemszögéből. Tudása lényeglátással, precizitással , megbízhatósággal és persze sok eredményes ügyképviselettel kiegészülve olyan mix, hogy nyugodt szívvel ajánlom őket mindenki."
A great city, whose image dwells in the memory of man, is the type of some great idea. Rome represents conquest; Faith hovers over the towers of Jerusalem; and Athens embodies the pre-eminent quality of the antique world, Art.
Contact Us

Latest Posts

Contact Us

SEND MESSAGE