Hívjon minket! +36 30 837 2002

Költségvetés elleni bűncselekmények (adócsalás)

Költségvetés elleni bűncselekmények (adócsalás)

A költségvetési csalás védelme speciális szaktudást igényel, hatékony támogatást csak szakember képes nyújtani.  Ezen a téren az öt legnagyobb ügyvédi iroda között tartanak számon bennünket Magyarországon. Vegye komolyan a büntetőeljárást, mivel egy elmarasztaló ítélet jelentős hatással lesz az életére, vagyonára, munkavállalására vagy tanulmányaira.

A NAV Bűnügyi Főigazgatósága és az irányítása alatt álló nyomozó szervek évente több, mint 6.000 ismertté vált bűncselekmény kapcsán indítanak büntetőeljárást. Ezeknek a bűncselekményeknek közel 40 százaléka a költségvetési csalás körébe tartozó bűncselekmény.  A védelem első lépéseként elkészítjük az esete büntetőjogi kockázatelemzését, amelyben felállítjuk az elkövetés ügyészi tényállását, meghatározzuk a lehetséges gyanúsítotti személyi kört és levonjuk a következtetéseket, amelyből Ön teljes képet kap ügyéről. Erre építkezve kialakítjuk a védői stratégiát a nyomozás, a vádemelés és a bírósági eljárás folyamán. A költségvetési bűncselekmények területe különleges szaktudást igényel, a hagyományos büntetőjogi ismeretek önmagukban nem biztosítják a hatékony védelmet, ehhez nélkülözhetetlen a gazdasági jog és az adójog területén szerzett magasfokú jártasság.

Vegye komolyan a büntetőeljárást, mivel még egy csekélynek tűnő elmarasztaló ítélet is jelentős hatással lehet az életére, munkavállalására, tanulmányaira. Az ügye karakterének megfelelően vonunk be a munkánkba együttműködő ügyvédeket, illetve szakértőket.

A great city, whose image dwells in the memory of man, is the type of some great idea. Rome represents conquest; Faith hovers over the towers of Jerusalem; and Athens embodies the pre-eminent quality of the antique world, Art.
Contact Us

Latest Posts

Contact Us

SEND MESSAGE