Hívjon minket! +36 30 837 2002

Gazdasági- és kereskedelmi ügyek

Gazdasági- és kereskedelmi ügyek

Bízza ránk cégjogi és kereskedelmi ügyeit. Kinek hiányzik egy hatósági vagy egy büntető eljárás? Kalkuláljon kiszámítható jogi költségekkel. Kezeljük az ügyeit és figyelmeztetjük a büntetőjogi kockázatokra.

A vállalkozások kiadásaikba egyre inkább beépítik a jogi költségeket, mivel sokkal olcsóbb előzetesen vizsgálni az egyes tranzakciókat, szerződéseket, mint később beleszaladni egy perbe, végrehajtásba, bűncselekménybe vagy jogvitába. Fokozottan igaz ez a határon átnyúló tranzakciókra és a külföldiek vállalkozásaira. Sokéves tapasztalataink szerint a cégek egyre inkább vesznek igénybe folyamatos ügyvédi szolgáltatást, mint egyedi ügyre szólót. Az ügyvezetés számára elengedhetetlen a jogi biztonság és a kockázatok minimalizálása. Elvégezzük Önnek a partner-, és beszállítóminősítést, a szerződések auditját, tranzakciós kockázatelemzést és követeléskezelést. Amennyiben cége átalakul, egyesül, kiválik, vagy cégcsoportja szerkezetet vált forduljon hozzánk bizalommal.

A great city, whose image dwells in the memory of man, is the type of some great idea. Rome represents conquest; Faith hovers over the towers of Jerusalem; and Athens embodies the pre-eminent quality of the antique world, Art.
Contact Us

Latest Posts

Contact Us

SEND MESSAGE