Hívjon minket! +36 30 837 2002

Adó- és vámügyek

Adó- és vámügyek

A megváltozott jogszabályi környezet miatt, az adóvizsgálatok kezdeti szakasza meghatározó fontosságú lett. Ne bízza a könyvelőjére az adóvizsgálatot és ne várja meg a jegyzőkönyvet, a megbízólevél átvételekor azonnal forduljon hozzánk és segítünk. Ne felejtse el, hogy az adóeljárások átfordulhatnak büntetőeljárásba is.

Az adóhatósági eljárás elején a tényleges helyzet feltérképezése, elemzése, a lehetséges kockázatok és az ügy várható kimenetelének felmérése a legfontosabb feladatunk, amit a szükséges lépések meghatározása követ. Folyamatos konzultációkon készítjük fel Önt vagy cégét az adóhatósági ellenőrzésekre, ellátjuk képviseletét, elkészítjük az eljárás során szükséges beadványokat, észrevételeket, fellebbezéseket, segítséget nyújtunk az iratok megismeréséhez, a hatósággal való kapcsolattartáshoz. A hatósági döntést követő bírósági eljárásokban is hatékony képviseletet nyújtunk Önnek, nemcsak az elsőfokú- és másodfokú bíróság, de az Európai Unió Bírósága előtti eljárásokban is, amelyben jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk. Már az adóeljárásban felmerülhet a költségvetés elleni bűncselekmény gyanúja, amellyel azonnal foglalkozni kell. A nagyobb üzleti döntések, tranzakciók, szerkezeti átalakítások, szerződéskötések előtt érdemes a vonatkozó adó-, és büntetőjogi szempontokat is áttekinteni - Irodánk ezekben az esetekben is segít megtalálni a jogilag és gazdaságilag is biztonságos és optimális megoldásokat.

A great city, whose image dwells in the memory of man, is the type of some great idea. Rome represents conquest; Faith hovers over the towers of Jerusalem; and Athens embodies the pre-eminent quality of the antique world, Art.
Contact Us

Latest Posts

Contact Us

SEND MESSAGE